The Lovecraft / Comments

  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Ai luat dalful si cambridge-ul? bravooooo>:D< felicitari:D
    Si bravo ca in sf v-ati mutat:D acum poti fi tot timpul langa catel.

    Eu fac bine, m-am intors weekendul trecut de la mare, am fost la costinesti. inainte de asta in iunie am fost la bucuresti, la concertul aerosmith, a fost suuper, si am stat cu varamea si costel (din fostul deko). a fost foarte fain cu ei, nici nu imi mai venea sa plec din bucuresti, am zis ca acolo vreau sa merg la facultate 8->
    ma ucur pentru tine, si de acum imi imaginez ca incepe greul cu clasa a12a:-s.
    >:D<>:D<
    July 31st, 2010 at 07:16pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    ^ never, my dear friend. never.
    June 15th, 2010 at 12:10am
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    arghhhhhhhhhh! de cand nu am mai vorbit.. dar mi-e foarte somn, so it's gonna be a short one.

    nu prea fac eu profit din www.metropolitans.ro , produsele mi se par calitativ mai proaste parca, desi sunt avon-like, only less known, evident nu au reclame cu nume mari ca reese, salma sau courtney cox.

    de facultate nici eu nu stiu, nu m-am hotarat inca si nici nu stiu ce ma vad facand in viata. the chances of getting a scholarship outside are minimal, anyway, asta pentru ca notele mele abia daca trec de linia 9.00. e asa naspa mai ales ca nu ma mai pot muta. nu am in ce proiecte sa ma implic, care sa arate fancy pe cv, pentru ca directoarea nu prea ne initiaza in proiecte faine care colaboreaza cu foreign countries. nu ca nu are de unde, ci pentru ca nu vrea ea, pentru ca e vrajitoare verde si rea ! :))

    tu ce mai faci? -hugs-
    April 9th, 2010 at 11:33pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Ca sa terminam cu scoala, eu am zilnic 7 ore :|. Nu imi permit sa lipsesc la nimic. Uneori simt ca o sa putrezesc in banca si ca cenusa mea o sa fie dusa de vant undeva pe acoperisul unei case de pe langa scoala. Asa gata cu scoala :D

    Eu acum citesc "A Modern Girl's Guide to Dynamic Dating" de Sarah Ivens. Nici eu nu prea am timp sa citesc; trebuie sa citesc o gramada pentru romana pana la sfarsitul lui mai si nici nu m-am apucat. Si biblioteca centrala adica aia mare si..comuna s-a inchis deci dracu stie de unde imi iau cartile :|
    Eu acum imi vand tobele, apropo, ca sa mai puna mama niste bani si sa imi iau laptop ^:)^ vreauuu asa de muuuuultt:( Si nu vrea sa imi ia asa. De caini nici nu mai vorbim:)) Stii situatia : ( mama: ) " Roade papuci, se suie pe canapea -de pleather- si o zgarie, se pisa peste tot -nu avem covoare da' ma rog- e scump, lasa par, etc."
    Aaaa si sunt reprezentant la un ras de revista, ti-am zis? Se cheama metropolitans. da stiu suna ca cosmo, si fontul e chiar la fel :)) Oricum castig binisor :D

    Bafta la scoala. Be aloof (vorba lui Hyde). Hug.
    March 18th, 2010 at 05:31pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    "pana data viitoare" :)) ce Mircea Badea-ish ai sunat ;))

    Sincer nu ma simt much of a martyr ca rezist aici. Stiu ca nu face bine si scoala a devenit mai mult mai apasatoare pentru ca e plictiseala si ca m-am lasat de mult sa mai invat pentru ce vroiam decat ca e foarte grea si laborioasa. De mult nu imi mai pasa de nimic, nici de engleza, ce mai fac e inafara scolii, noroc de profesori fideli ca Stephen Fry si Hugh Laurie (impreuna, in A Bit of Fry & Laurie, obviously :D), ce ma mai mentin eu cu nivelul meu normal de engleza, ca in rest nu am ce invata e la scoala.
    Faza cu inghetatul anului nu o inteleg. Cum adica? Singura chestie near to that la care ma pot gandi e un prieten care e in anul I sau mai bine zis a fost un semestru, pentru ca era la automatica si calc, si prietena lui e in a12a si el s-a lasat de fac un an ca sa o astepte pe ea si sa plece in anglia sa faca amandoi acolo deodata facultatea, in acelasi timp that is. Nu prea vad cum vine asta cand ea primeste bursa si el abia daca terminase anul in a12a, anul trecut:)) Duamne, si asa medicina in limba ta materna e naspa, ba in america (nu zic ca engleza nu e usoara, da' daca nu intelegi in romana nu vad cum ai putea in alta limba).
    Aaaah, nu stiu despre ce sa iti mai zic. Am vorbit numai despre scoala si m-am saturat:)) Cand dati Cambridge-ul?

    Take caaaare .hugs.
    March 17th, 2010 at 10:11pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    " O sa fii ok orice ai face, pentru ca esti foarte tare. :)" Awwwww, that made my day -puppy eyezz- hugs.

    Stiu ce zici prin saptamani nebune, si eu abia daca mai deschid calculatorul, si eu nu am motive ca olimpiade sau concursuri, cambridgeul am zis ca il dau la anul, nu aveam cum anul asta sa il dau oricum si nici de ce:))

    Despre clasa de filo insa este putin probabil, mai ales ca aici am vreo 2,3 persoane cu care ma inteleg si nu am unde sa ma mut. In E, la filo engleza, chiar profesorii sunt naspa si colegii, baieti sunt vreo 4, restul de vreo 20 de fete (dupa cum cred ca ai observat, daca nu ti-am zis, la noi clasele sunt foarte mici pentru ca suntem multi in scoala si muuuuulte clase, deci nu depasesc deobicei 27-28). Plus ca am avut un massive fight cu mama acum vreo doua duminici cand m-am plans ca vreau la filo ca nu mai suport aici la mate si ca nu vreau sa dau milioane inca de la anul pe pregatiri la mate, mai ales dupa noul program de bac :( . Si ce zice ea? Ca asa mi-am facut patul, asa ma culc. Ca ea si tata mi-au tot zis sa ma gandesc de doua ori inainte sa ma mut de la fostul dream-highschool (not so dreamy now), si ca aveam toate avantajele acolo, proiecte in strainatate, colegi, era aproape si nu trebuia sa trec prin toate schimbarile si depresiile. Si inteleg ca are dreptate, dar ma enerveaza ca ea este de parere ca exista numai un drum in viata si ca odata ce ai gresit nu poti sa schimbi drumul, pentru ca nu poti face nimic sa te schimbi si sa devii fericit facand altceva; si imi bat gura degeaba zicandu-i ca exista o alternativa care poate m-ar face fericita si ca inca nu e prea tarziu. Dar apoi mama vine cu motivul suprem: ca ea nu vrea sa se duca sa se milogeasca de directoare, pe care nu o cunoaste si nu are pile cu profii sau ceva, sa ma transfere, sau mai rau sa ma mut inapoi la racovita, unde invatat fostii colegi cu care nu am mai vorbit de aproape o luna (cu nici unul, nici macar fostii buni prieteni, cei so-called apropiati).

    Mda, mi-am varsat frustrarea pe profilul tau. Scuze.
    Mi-a placut sa citesc despre tine si cum iti mai este viata. Nici nu stii cat te admir pentru ca ai atata timp sa cauti poze si sa mai si postezi zilnic pe blogul tau de moda. Duamne, cum poti sa faci asta nu stiu. Dar keep up the good work. :)

    huuuuuuugsss!
    March 12th, 2010 at 07:52pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Am vazut beagle de la 300 de euro in carrefour :-s. Oricum l-am tot rugat pe tata sa vada de unul, mai ales ca avea pe cineva care tocmai ii fatase catelusa beagle si dadea pe gratis puii! Doar ca nu vroia sa ii dea cuiva care sta la apartament pentru ca ei sunt rasa de vanatoare si le trebuie muuult spatiu de alergat si jucat. Cand am fost la sovata in vara, am stat la cineva la o mica vila si aia aveau un beagle care era mai batran si avea deja blanita alba pe la bot si deasupra ochilor, si era asa scump! Avea urechile alea moi si lungi, si isi baga botul peste tot. Intra la noi in camera neinvitat, mai ales daca lasam usa deschisa si sarea la mine in pat :)

    Ma tot gandesc sa ma mut inapoi la racovita, la liceul unde am fost inainte, si poate la filo, ca la alta clasa nu suport. E groaznic la clasa asta si distanta e ametitoare. In fiecare zi cat am de mers e o durere in fund.
    In the end, iti dau dreptate cu mutarea ta, si ai facut alegerea buna, doar ca eu nu am cum sa ma mut la clasa de filo din scoala pentru ca e plina de sclifosite bitchy care comploteaza pe bisericute una impotriva alteia, si asa cand le vad pe sala ma dezgusta.

    Sper sa ai si tu o saptamana buna. Noapte buna >:D<
    February 21st, 2010 at 09:14pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Ohoho, dar stiu ca ai facut multe:)).
    Eu iau ibuprofen de vreo 3 sau 4 ani din cauza dismenoreei, si deja sunt imuna la asta, asa ca nu isi mai prea face efectul. Am incercat si alte pastile dar nu sunt bune deloc.
    La piscina nu merg prea des pentru ca e cam departe (de fapt e chiar langa liceu, dar liceul e foarte departe de unde stau eu, cam in cealalta parte a orasului, aprox 3 km departare).

    Ia-ti beagle!!! Ii ador, de fapt eu ador orice fel de caine, si bichonii sunt perfecti dar vazusem odata un puiut de beagle in vitrina de la animax din carrefour si imi venea sa il fur si sa fug cu el =(( Si costa o gramada. Stai asa tu ai 2 puiuti si tatal tau vrea sa dea unul si totusi mai primesti unul?:)) Eu nici primul nu il am :(

    Presupun ca nu v-ati mai mutat, mai ales ca acum sunt numai balti pe afara cam prin toata tara, dar azi si ieri la noi a fost un soare si au fost cam pana pe la 8 grade, si a fost asa frumos. Am simtit ca vine primavara si m-am bucurat ca trece odata iarna, desi imi place iarna deobicei :))

    Mmm ce sa iti mai zic? Caut pe la magazine InStyle de cand am vazut toate sezoanele Sex and The City si citea Carrie articolele.

    Ai grija de tine. >:D<
    February 20th, 2010 at 10:16pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Eu fac binisor. Nu am timp de nimic niciodata, nu fac mare chestii inafara scolii. Mai citesc, ma mai duc la piscina (am gasit una si la noi in iasi, -dance-). E frumos :).
    Chiar chiar sa imi spui cand ai timp cateva cadouri pe care le-ai primit. Vreau sa stiu! A si sa imi zici cum de ai facut asa tarziu majoratul:)) adica inafara ca ai avut olimpiada n other stuff. Duamne dupa mai mult de o luna majoratu?:)) si invitatii tot ti-au cantat happy bday n whatnot? Dragut oricum.
    >:D<
    February 18th, 2010 at 04:09pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Ce mai faaaaciii? Si apropo, la multi ani:">.Mi-e rusine sa recunosc ca nu stiu cand e ziua ta pentru ca odata cand te-am intrebat mi-ai zis ca a fost cu cateva zile in urma dar nu ai zis cate ca sa calculez -blushes- imi pare rau:-s DAR LA MULTI ANIIIIIII!!!! :d:d cum a fost majoratuuull?:>:>
    January 26th, 2010 at 09:51pm
  • x.Kris.x

    x.Kris.x (100)

    :
    Member
    Gender:
    Location:
    Canada
    Hey, hope your holidays went well. Yeah, my writing's come to a screeching halt too. I'm hoping to get my muse back soon though. Jimmy's passing didn't help at all.

    Yeah, 2009 was certainly the year of unfortunate celebrity deaths. I was just looking over a list the other day, and it's unbelievable. Not going to lie though, I'm planning on going to see Heath's last movie when it comes out.

    How are you doing? What have you been up to?
    January 5th, 2010 at 05:48pm
  • x.Kris.x

    x.Kris.x (100)

    :
    Member
    Gender:
    Location:
    Canada
    Merry Christmas <3
    December 24th, 2009 at 03:22am
  • ToWriteLovOnHerArms

    ToWriteLovOnHerArms (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    28
    Location:
    United States
    lol ja i got it lol
    November 21st, 2009 at 03:47am
  • Souper'

    Souper' (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    33
    Location:
    Canada
    omg, i just discovered them they are amazing. i love Taylor Momsen.
    November 6th, 2009 at 06:59pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Si deci o sa pleci in london?:-s nu ca erai si foarte aproape de mine si asa, dar hey, eram in aceeasi tara macar:)) Ma bucur ca te-ai hotarat. Eu inca sunt intre medicina psihiatrica si .. si ce mai vreau nu are facultate, dar as adoraaaaa sa lucrez intr-un cinema. Stii tu, doar si sa stau sa dau bilete la mall la cinema si cand se termina filmul sa stau cu punga de gunoi la iesire si sa prind un final de film ar fi grozav. Ador sa ma uit la filme si le vad pe banda. Iar despre psihiatrie ce sa zic, ma fascineaza punct.

    De mutat sper sa va mutati cat mai repede, cat nu cresc puiutii ca sa stai cu ei full time cat sunt inca mici si cute si trebuie dresati :)

    Eu cu revelionul nu am nicio sansa. M-am cam departat de prietenii mei cei mai buni si ei acum bineinteles au alti prieteni mai culi (vorbesc de prietenii din fostul liceu), iar de iesiri in oras nici nu pomenesc, acum ca e ger afara si se intuneca la ora 5. Nu am unde sa ies sau cu cine. Nimeni nu vrea sa iasa cu mine.

    Mda ma duc si anul asta la olimpiada. La noi faza locala e abia la sfarsitul lui noiembrie and by locala I mean pe scoala, iar profa a zis ca nu trebuie sa ne dea test, stie pe cine trimite (oare pe cine:)) )

    Eu acum ma pregatesc ca la 9 ma duc in Dublin la Deko. Abia astept sa il vad e Costel. Ar trebui sa cauti e iutub, Cafe Deko, si sa te uiti la Costel si la Teo. Sunt geniali.
    Cam atat.

    A, iti recomand un film foarte tare: The Boat That Rocked, s-ar putea sa fi auzit de el.

    Hug!
    November 1st, 2009 at 06:37pm
  • ToWriteLovOnHerArms

    ToWriteLovOnHerArms (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    28
    Location:
    United States
    DO you happen to know which of the Seven Deadly Sins are related to girls??
    November 1st, 2009 at 12:54am
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    cat de AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!
    Eu nu stiu cand mai primesc catei:-< oricum nu stiu ce sanse mai sunt 8-|
    Anyway, te-ai mutat la casa de tineti in casa 2?:O Ce cuteeee, 2 cockeri! Fa poze si pune pe mibba:D can't wait 8->
    Eu fac bine, la fel nu prea m bani pe bune nici eu nu stiu unde se duc, singura revista care o cumpar e cosmo, care e 9 lei also, dar atat. Imi place ca e mult despre sex si relatii in ea si e faina:D Bineinteles ca e si moda n stuff dar mai putin decat credeam ca o sa fie. Ma gandeam cum ar fi sa lucrez la o revista ca cosmo sau unica, adica sa scriu pentru ele 8->

    Aaa ce mai fac, cum ziceam incep planurile de craciun si revlion si nu stiu cum sa ma impart, cu prietenii din clasa sau cu old buddies, si m-as duce mai mult cu old buddies dar dupa un incident urat din rocoteca nu cred ca ma mai lasa revelionul asta nicaieri inafra orasului, dupa cum era planul :-<
    Banii mi-au disparut miraculos, vroiam sa cumpar deja cadouri pentru craciun as am vazut multe multe oferte in avon si ma gandeam ce ii cumpar deja mamei si prietenelor, dar miraculos, din cei 300 lei pe care ii aveam de la ziua mea de acum 2 luni au disparut toti si nu mai am decat vreo 15 lei si alocatia de pe card. Daca ai auzit vor sa scada alocatia pentru copii din familii cu salarii peste salariul ala mediu, de 400 lei sau cat e. Deci de la 40 lei cat primim noi s-ar putea sa se transforme in 20 lei, cat 2 reviste :))

    La iasi e frumos, e frig, innorat, frig, si da semn de iarna. Imi place mult mult si abia astept sa vina iarna si sa fie ger:D

    Tu ce mai faci?;;)

    te hug
    October 28th, 2009 at 05:25pm
  • ToWriteLovOnHerArms

    ToWriteLovOnHerArms (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    28
    Location:
    United States
    thanks acctually you really helped and didnt go too far at all i was acctually thinking about having female characters too so thanks
    October 26th, 2009 at 03:08pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    ps. costel e genial. daca vine sa te duci neaparat!!!!!!!! garantez distractie :D
    October 23rd, 2009 at 08:57pm
  • Julienne

    Julienne (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    30
    Location:
    Romania
    Eu glumeam stii, nu e nimic ca sunt ultima, nu imi pasa.. stiu ca in inimioara ta sunt prima;;) (era o glumita:))) oricum nu ma simt neglijata, si asa eu nu raspund repede la comments si nici nu mai intru sau nu prea am timp de nimic si inca nu am majorate prin clase, la anu abia:))
    Ma bucur ca esti bine si ca te distrezi -huuuuuuuuug-
    October 23rd, 2009 at 08:56pm