‹ Prequel: Han är Min
Status: Om ni vill ha mer så kan ni få mer

Något Underbart

Film kväll

Det är fredag, klockan är tre på efter middagen, det var en solig dag, fåglarna sjöng och Katherine stod på tågstationen och väntade på sin kompis som skulle vara med under en filmkväll. Efter några minuter så kom tåget ifrån Örebro, Katherine stod en bit ifrån plattformen och tittade efter sin kompis. Senaste gången de hade träffats så hade vännen haft blått hår och nu när Katherine tittade efter vännen så såg hon ingen blå-topp, utan en svarthårig typ.
”Vincent! Jag är här!” ropade Katherine över tågstationen.
Vincent gick lite snabbare mot Katherine och kramade henne hårt.
”Jag har saknat dig” sade han och tittade in i Katherine ögon, hon log.
”kom, vi har en buss att passa, Orlando och Erika väntar på oss” sade Katherine och tog tag i Vincents hand och började gå mot bussarna.

Katherine och Vincent hade träffats på ett konvent för en månad sedan där de blev vänner redan efter en dag, sista dagen på konventet hade de myst i en soffa. Och det var även där Vincent hade fått lite mer känslor för Katherine, men det visste inte hon.

Väl vid bussarna så stod Orlando bland två brudar och pratade, medan Erika höll på med sin mobil. Katherine och Vincent gick fram till Erika.
”Erika, detta är Vincent som jag pratat om” sade Katherine till Erika som kollade upp från sin mobil. Vincent rodnade, han visste inte att Katherine hade pratat om honom.
”Vincent, detta är Erika” sade Katherine till Vincent.
Orlando sa hejdå till brudarna och gick fram till gänget, han såg nöjd ut.
”Så detta är Vincent, han du träffade på den där mässan?” frågade Orlando Katherine.
”Ja det är han, han har dock färgat håret sedan sist vi sågs” svarade Katherine.
”Ser jag dum ut?” frågade Vincent och tittade ner i marken, han ville inte att Katherine skulle ogilla han utseende.
”Jag gillar det” svarade Katherine och log.
En buss stannade framför dem med nummeret 47 på den, det var bussen de skulle åka med.
”Dags att åka!” sade Orlando och skrattade, han klev på och så gjorde de andra med.

De var nu hemma hos Orlando, där de skulle ha filmkvällen. Hemma hos Orlando så väntade Toby och Jonathan på dem.
”Vem är detta?” frågade Jonathan och gestikulerade mot Vincent.
”Detta är Katherines kompis som hon träffade på ett konvent” svarade Orlando och slog lätt på Vincents axel. Vincent i sin tur log lite genant.
”Ska vi börja se på film nu?” sade Toby, det var ingen fråga eftersom att alla var redan eniga om att de skulle börja se på ’Harry Potter och den flamande bägaren’.
Efter filmen så skulle Katherine börja med maten.
”Medan du gör maten så kan vi andra spela poker” sade Toby, som inte kunde sitta still.
”Okej, men Vincent kan få hjälpa mig i köket” sade Katherine som hade märkt att Vincent inte var så pepp på poker som de andra. Vincent log lite mot Katherin, hon log tillbaks.
Katherine och Vincent gick in i köket.

I köket så hade Orlando redan ställt fram alla saker som Katherine dagen innan hade sagt att hon behövde för att göra sin världskända kyckling wok.
”WOW, vad mycket saker” sade Vincent och stirrade över grönsakerna, svamparna och kycklingen. Katherine skrattade lite.
”Det blir första gången jag lagar mat åt sex personer” sade hon och tittade noga igenom de saker som var framplockat på bordet. ”det borde räcka”
Medan Katherine gjorde iordning maten så pratade hon om sina tidigare relationer, om hur hon blivit slagen i sitt första och hur hon under sitt senaste aldrig var älskad. Vincent tittade på och lyssnade på Katherine, efter ett tag så delade även han med sig om sina tidigare relationer.
Maten blev klar och de gick in med de två separata skålarna, en med nudlar och en med wok. Alla samlades vid matbordet och började ta för sig.
”Gud vad gott!” sade Jonathan med maten full i mun, de andra skrattade åt honom.
Efter en stund var båda skålarna tomma och alla satt nu och funderade på vad de skulle göra här näst.
Orlando föreslog att de skulle spela ett online-spel och att han hade datorer uppe på sitt rum som man fick låna för att spela, Katherine ville att de som inte kunde spelet skulle fortsätta se på filmer. Det slutade med att bara Katherine och Vincent blev kvar i vardagsrummet och såg på ’Thor’, medans de andra var på övervåningen.
Det var mysigt att vara ensamma där nere, utan Toby som ville att folk skulle dö i filmerna.
Vincent låg i Katherines famn, men hade svårt att koncentrera sig på filmen då Katherine drog fingrarna genom hans hår. Han flämtade till, Katherine märkte det och började fnittra.
Efter filmen gick det upp för att se vad de andra höll på med, Erika hade lagt sig i en säng och sov för fullt, klockan var bara tio. Killarna, Jonathan, Orlando och Toby spelade på datorn.

”Jag måste hem!” sade Toby och tittade på klockan. De sa hejdå och tittade ut genom fönstret då Toby stack.
”Okej, vad ska vi nu göra? Jag är inte trött än” frågade Orlando som inte ville att kvällen skulle sluta, han tittade bittert på Erika som tagit han säng istället för gäst sängen.
”Vi kan spela monopol” föreslog Jonathan, det var en bra idé, eftersom monopol kunde ta timmar att spela klart.
De började plocka upp monopol och startade spelet, Jonathan valde att spela som kanonen, Orlando valde hatten, Katherine tog hunden och Vincent tog bilen. När de väl hade spelet tills klockan var en kvart över tolv så ledde Katherin med mer än hälften utav närmsta tvåa.
”Kanske dags att plocka fram extra madrasser?” frågade Orlando som låg sist och ville inte förlora mot en tjej på sin egen filmkväll.
”Visst, men jag sover på golvet” svarade Jonathan och tog fram sin sovsäck.
”Jag och Vincent delar madrass” sade Katherine och log, hon ville mysa med Vincent som de hade gjort på soffan när det såg på film, eller som de gjorde för en månad sedan på konventet.
”Okej, men inget snusk” sade Orlando och gick ut ur rummet för att hämta madrassen. Vincent tittade på Katherine, han beundrade hennes leende. Hon satt på golvet och tog fram sin sovsäck.
Efter ett tag kom Orlando tillbaks upp med madrassen, han la den strax nedanför extra sängen. Han satte sig på sängen, medan Vincent satte sig på madrassen med varsin sovsäck.
”Jag antar att detta är ’god natt’” Sade Orlando och stirrade ut över rummet, han var inte så trött som han kanske borde varit vid den här tiden.
”Ja, det värkar som det” sade Katherine och börja lägga sig, det gjorde även Vincent och Jonathan.
”God natt med er” sade Jonathan. Orlando la sig ner sist, men somnade först. I den riktiga sängen hörde man Erika snarka, Vincent och Katherine skrattade lite lågt.
De låg vända mon varandra på madrassen som den delade, Katherine hade inte tänkt så mycket på det tidigare men nu så kunde hon inte låta bli att tänka på hur snygg Vincent var. Hur han var så snäll, mogen och värkligen pojkväns material. Hon log lite fånigt.
Vincent tänkte på hur han låg bredvid den tjejen han var kär i, han vill göra något, lägga sig närmre och pussa henne. Men han vågade inte.
Katherine lade sig lite närmre honom och tog ut ena armen från sin sovsäck och höll om honom. Vincent hade nu sin chans, han närmade sitt huvud mot hennes och gjorde en eskimå kyss. Katherine förstod vad han ville så hon kysste honom. I tre timmar pussades de och kysste varandra, tills att Katherine somnade mitt upp i allt.
Klockan sju på morgonen vaknade alla, Vincent hade varit vaken hela natten och tittat på Katherine.
”Som ni slaskar er” sade Jonathan lite stört, han hade inte kunna somnat så fort som han velat och hört hur Katherine och Vincent kysst varandra.
”Förlåt” sade Katherine och rodnade, Vincent tittade på henne och sedan kysste han henne, igen.
”Jag måste åka hem” sade Vincent, Katherine tappade snabbt sitt leende när han sade det.
”Det går en buss om en kvart” svarade Orlando.
”Då tar vi den” sade Katherine, hon ville inte låta Vincent åka själv till tåget. Vincent log.
När Vincent och Katherine packat klart så gick det mot busstopet. De pussade varandra tills att bussen kom.
De åkte in till Ludvika, där Vincent skulle med tåget.

Framme i Ludvika så ställde de sig för att vänta på tåget.
”Du.., Katherine?” frågade Vincent, de han hade att säga var väldigt viktigt.
”Ja?” svarade hon och såg lite orolig ut.
”Vill du att detta ska bli något seriöst?” frågade han och rodnade.
”Om jag får umgås mer med dig” svarade hon.
”Det ingår” sade han och tittade ner i marken.
”Vincent, detta är redan seriöst” sade Katherine och kysste honom.
♠ ♠ ♠
om ni vill ha mer så får ni säga till