Is this a Note to a Friend Or just Random typing?

I DONT KNOW JUST RECENTLY HAS BEEN REALLY IRRITATED BY THIS ONE GIRL, WHO I GUESS WE USED TOBE REALLY CLOSE BUT NOW I DONT KNOW ANYMORE,

AFTER SO LONG OF NOT TALKING JUST SUDDENLY SHE COMES AND TRIES TO MAKE AMENDS IF THATS THE RIGHT WORD OR W/E

BUT HOW IS A PERSON SUPPOSED TO TALK TO SOMEONE THEY DONT EVEN KNOW ANYMORE.

SHE HAS BECOME A TOTALLY DIFFERENT PERSON THAT I KNEW.... THEN SHE TALKS TO 'FRIENDS FROM THIS SIDE THAT SHE USED TO PICK ON AND NOW ACTING LIKE YOU WERE ALWAYS CLOSE.

I DONT KNOW I JUST DONT CARE ABOUT HER ANYMORE... TO TELL THE TRUTH.

ITS HIGH SCHOOL NOW AND WELL EVERYONE CHANGES INTO WHO THEY ARE FORESHADOWING IN THE FUTURE RIGHT, DURING THIS TIME PERIOD RIGHT?

WELL I GUESS I NOW SEE THE REAL YOU NOW, THE ONE WHO ONLY GOT INTO POETRY BECAUSE I WAS A DEEP POET (in my mind i tell myself but others say on the outside too).

I NOW WONDER IF I EVER REALLY KNEW THIS PERSON AT ALL, THE REAL HER.

WHAT EVER ANYONE SAYS I DONT THINK I DID EVER KNOW AND ACTUALLY DONT THINK I WANT TO ANYMORE.

IM WOULD SAY IM SORRY TO THAT GIRL BUT TO TELL THE TRUTH (again) IM NOT REALLY ALL THAT SORRY FOR WHAT HAS HAPPENED BETWEEN US AND WHAT HAS BECOME OF OUR SO CALLED FRIENDSHIP...
♠ ♠ ♠
I have not clue what this is but i just started thinking looking at the comments to random post of mine or other people on facebook from that one girl, and i dont mean to be mean or anything, or maybe i am just jelious i dont know but if i was or am i wouldnt know, because i never felt this type of 'hidden jeliousely ever i guess i could call it, but what ever enjoy hope you like it and leave comments of any type!