The TH Crew

Fünf

Jeg sto forsiktig opp og listet meg ut på kjøkkenet. Jeg tok litt melk og drakk den mens jeg så ut av kjøkken vinduet. Det var så stille og godt. Plutselig tok to kalde hender rundt midjen min, jeg hoppet, skreik nesten. Heldigvis var jeg akkurat ferdig med melka.

«Hey» hvisket Tom, mens han prøvde å ikke le.

«God, you scared me!» jeg snudde meg, irritert, og slo til han svakt i skuldra. Han lo.

«What are you doing?» spurte jeg. Han var fullt påkledd, noe jeg derimot ikke var.

«Come on» sa han, jeg dro med meg fleecejakka som hang på en kjøkkenstol idet han dro meg med ut av kjøkkenet og ut døra.

«You won't need shoes» sa han før jeg rakk og si noe. Gresset var rått & vått. Nattelufta var kjølig. Jeg frøs. Hoppet på tå gjennom gresset. Han åpnet den knirkende porten uten å tenke seg om, jeg begynte og le. Han dro meg fort ut av den og løp over veien. Der stoppet vi for å høre om noen hadde merket noe. Han smilte og dro meg videre nedover fortauet. Jeg tråkket på en stein,

«Ow!» utbrøt jeg. Han lo lavt «ssh» smilte han.

«Speak for yourself» gjeipte jeg til han.

Vi kom til en kort grussti.

«Hmm, I didn't think of this» sa han for seg selv. To sekunder senere løftet han meg opp og bar meg ned den korte stien. Jeg klarte ikke å unngå å le. Nå lo han med meg. Vi kom til en liten åpen slette med klipt gress og utsikt til en liten sjø, trærne rundt gjemte det, og gjorde det veldig usjenert og hyggelig. Han satt meg ned, og dro meg med videre. Noen meter borte lå det et søtt teppe med en liten kurv, hvor det lå to coca cola flasker, ei røykpakke og en sjokolade.

«Umm, I'm not very good at this» smilte han nervøst.
«Aww» smilte jeg å slo han i skuldra.

«Sit down» sa han og viste hvor han mente jeg skulle sitte. «So, what's this all about?» smilte jeg stort i det han satt seg.

«Umm, I think I need to talk to you, you know, privately» smilte han, fortsatt nervøst.

«Sure, funny time to do so though» smilte jeg.

«It's the only time we won't be disturbed» smilte han. Han tok opp røykpakka, tente en røyk, og sendte pakka til meg.

«No thanks, I don't smoke» smilte jeg.

«Oh, I see» Han tok et par trekk før han sendte den over til meg, jeg så på han,

«Come on, just a drag» smilte han. Jeg tok et trekk mens jeg så på han og sendte den tilbake. Det var ikke så ille, men det var ikke akkurat så veldig deilig heller.

«Now?» smilte han, og tok noen trekk til før han stumpet den i det råe gresset og kastet den. Det endte med at jeg tok en røyk, og en til.

«You're not gonna make me a smoker» gjeipte jeg til han etter det siste trekket. Han smilte.

«Well, chocolate then?» nå var han mer søt enn kjekk.

«Sure» smilte jeg.

«Wanna take a bath?» kødda han og kastet en stein i vannet.

«Absolutely not» lo jeg.

Han så på meg. Jeg rappet til meg røykpakka, tente en røyk og ga den tilbake

«Fuck it» smilte jeg.

«You know, I've got a good eye on you» smilte han. Røyken var merkelig nok lysere i nattlyset. Jeg så på han.

«Yeah?» smilte jeg til han. Han fikla med røykpakka mens han tenkte.

«I've never been with a girl for this long for years, you know what I mean» smilte han.

Jeg lo «yeah».

«It has got me laying awake at night thinking» han tente enda en røyk før han fortsatte.

«I think I can trust you, after how I've got to know you over the last week, it makes me think I can» han mumlet, han la til mange eh.. ehm.. mens han snakket. Tydelig nervøs. Jeg smilte til han

«You can, I'm happy you think so» han smilte og tok lange trekk mens han tenkte. Han sukket.

«I think I like you» utbrøt han, han satt nærmere nå. Kurven var flyttet av teppet, og han satt inntil meg. Jeg stumpet røyken og så opp på han. Rett inn i øynene.

Han lente seg mot meg, studerte det rotete, usminkede ansiktet mitt og jeg kjente pusten hans mot huden min. Leppene hans var ikke en cm fra leppene mine idet jeg trakk meg litt unna.

«Oh, I'm sorry» sa han og så ned.

«Tom, I don't wanna be just another one night stand» jeg var seriøs. Han så alvorlig opp på meg.

«What, no, you're not, believe me, I'm really sorry Vivi» han la hodet i hendene sine og sukket igjen før han så meg inn i øynene.

«Vivi, I think like you, I know it might be weird hearing it from me, but it's true. I'm just an average person, I can fall in love, like you said, I don't know if I have yet or if I will, but you've gotta let me try» Han mente det, han tok ikke øynene fra mine, jeg beit leppene sammen. Han hadde rett, det var utrolig rart og uforventet og høre det fra han. «

But, don't you think it's a bit early? I mean, I haven't known you for more than one and a half week, and I don't wanna destroy our friendship, nor with Julie or the other boys, I'm having the best time ever here, but I dont wanna destroy anything. I don't wanna affect or lose what we already have, it's not that I don't like you.» Han så ned, jeg tok hånden hans.

Han sukket igjen, trodde jeg. Til han gjorde det igjen. Et hulk? Han så opp, jeg så en tåre sakte trille nedover kinnet hans, ved det lille føflekklignende fødsels merket. Han tørket dem fort bort. Ville ikke vise det.

«I'm sorry, it's been a long time since I did this» han lo og så opp på meg.

«You're right. About the sensitivity. I'm not that tough all the time. I've been heartbroken many times. I have cared about several people who has only used me.» Han skulle til å tørke en ny tåre men jeg stoppet han, jeg strøk han på kinnet og smilte til han.

«So this is Tom Kaulitz» sa jeg smilende til han mens jeg strøk han på det andre kinnet og over nesen.

«You got it» lo han bak tårene. Jeg så han rett inn i øynene igjen, nå var den varme pusten der igjen, jeg lukket øynene og kjente han bevege seg nærmere. Han traff leppene mine forsiktig, for å forsikre seg om det var greit. Jeg la hånden min på skulderen hans og gjengjeldte kysset. Han presset dem mot meg og snart lå han over meg, jeg lugga han litt i flettene bak på hodet hans, han lo i kysset. Han var forsiktig. Det var ikke klining. Forsiktige bevegelser. Han stoppet opp inni mellom for å beholde det forsiktig og lengre. Så kysset han meg lenge. Han satt seg opp. Han smilte til meg. Nå var det min tur. Litt fan var jeg også, skulle jeg skryte av at jeg hadde kyssa Tom Kaulitz til Julie, måtte det være skikkelige greier. Jeg dyttet han ned og satt meg over han, la hendene rundt hodet hans og presset leppene mine hardt mot hans, jeg flyttet hendene mine til armene hans og hold dem ned mot bakken. Jeg kjente kjapt tunga hans nærme seg min, han dyttet borti piercingen min, den var fortsatt litt sår men det dreit jeg i. Det gjelder å ikke være forkjøla når man skal holde på med dette. Jeg beit tunga hans før jeg avslutta det hele med et lite kyss på kinnet.

Jeg satt meg opp og ned ved siden av ham igjen. Han satt seg opp han også.

«Whoa!» stønnet han. Jeg lo, han tok en røyk, jeg så på han.

«So, when did Gustav start smoking?» spurte jeg av ren nysgjerrighet. Han lo.

«That's quite long ago actually, it was during the production of Humanoid, you know during the breaks when I, Georg & Bill always had smokes, he just eventually just said «Damn it!» and hopped on the train» smilte han. Jeg lo.

«He's quite funny» lo jeg.

«He is» smilte Tom. Han sendte meg røyken og jeg tok noen trekk før jeg ga den tilbake.

«I'm happy you took me here, I feel like I can trust you as well, especially after this talk» smilte jeg til han.

«Yeah, with those lips, you better do» kødda han og smilte, før han stumpet den siste røyken. Jeg lo. Han tok opp den ene cola flaska og åpnet den med lighteren og tok en slurk.

«I've always wanted to do that» smilte jeg, imponert. Han lo og rekte meg flaska,

«Wanna share? I don't think I can take a whole bottle now» smilte han, åpenbart trøtt.

«Sure, me neither» sa jeg og drakk før jeg sendte den over til han igjen. Jeg begynte også og bli trøtt, kanskje det var dette jeg trengte. Vi sendte flaska mellom oss til den ble tom.

«You know, Tom means empty in norwegian» sa jeg, mens jeg studerte den tomme flaska. Han lo høyt, vi lo høyt.

«Really?» spurte han mens han lo, «Really» smilte jeg.

Vi lå og snakket en stund før vi kastet den tomme flaska i en busk, bretta sammen teppet, la det i kurven og begynte å liste oss på veien tilbake. Asfalten var iskald. Tom dro meg gjennom porten igjen, mer forsiktig denne gangen. Når vi kom inn nærmet klokka seg 3:15.

«Hmm, not weird I'm tired» gjespet Tom. Jeg smilte. Jeg ga han en god klem før jeg listet meg til det lille rommet der Julie lå «dream of me», gjeipet jeg til Tom idet jeg stengte døra.