FRERARD / Comments

  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    haha okej :D lycka till med datorn så ses vi på msn x)
    October 10th, 2008 at 08:45am
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    jag har ingen aning om du är inne här längre, men DUDE vi har inte pratat på ett bra tag!! i kinda miss it :/
    kan du skicka ett sms till mig btw? Min mobil har varit knas hela sommaren och nu när jag äntligen fått ordning på den har jag inga nr >_< har väl samlat på mig några vid det här laget men har inte ditt :/

    hur har du haft det? :)
    September 26th, 2008 at 11:51pm
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    KFUK-KFUM? har inte hört om de´.. annat än att de första ordet kan misstolkas som ett annat ord lol xD prag? mina kompisar var där på klassresa häromveckan och dom hade de skitbra där, haha =) så du lär trivas.
    mina kompisar var i london o såg mcr i november! jag kunde inte åka med :(((

    HAHA jag hatar emos xD eller jag hatar när dom är en hel armé som bara skriker och talar bebisspråk. värre än fjortisarna!
    May 30th, 2008 at 01:04am
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    du e jävligt seg haha!
    o du färgade håret svart!! *stolt* jag sa ju att det skulle gå bra!! haha ! in your face ;D
    vårt språk är inte lika 'grovt' göteborskt.. fast det beror ju på hur ens föräldrar pratar :p vissa snackar typ "hurrr ärrre merrrreeej??" typ.. världens betoning på r:en xD men det gör inte jag, fast jag kan tendera till lite göteborska (A) x)
    haha, vi har ganska mkt blandat men speciellt i gbg finns det ASMKT emos oO det är bara läskigt. det finns ett ställe som heter trappan, de e en trappa i nordstan, och jag vågar knappt gå förbi den när jag e själv xD de e massa högljudda emos där och jag blir typ asrädd!! hahaha.
    du måste gå på wcr! jag har inte ens beställt biljett än *smart* men det är pappas fel (A)
    OM jag har planer i sommar!! jag SKA TILL LONDON!!!!!!!!!!!!!! *överlycklig* fick reda på de idag, vi ska vara där i två dagar. Så jävla kul!!! Jag har alltid velat åka diit!
    senare i sommar ska vi kanske åka till grekland :) haha det kanske låter som att jag e värsta rikemansbarnet men mina föräldrar e skilda så jag åker inte med båda samtidigt :p
    jag mår rätt bra.... eller det är olika, haha :) men just nu e de helt ok.
    May 29th, 2008 at 11:00pm
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    haha långa brev e kul att läsa, =D
    ska du till west coast riot? :D:D ÅH vi måste ses! Jag var på Pier Pressure, ja. Ett fantastiskt jävla minne haha, och nu när man ska se The Used asså-- åhhh de kommer bli skitkul!
    De e snällt att du försöker peppa mig, =). Jag mår faktiskt lite bättre just nu, det är olika varje dag.
    OCH DU FÅR GÄRNA PRATA MED MIG OM MCR............ jag är nämligen minst lika beroende som du, haha. dom är bara för underbara *suck*.
    Och ja, du måste färga håret haha. =)
    Varför alla hatar stockholmare är för att vi göteborgare har av någon anledning fått intrycket av att ni är spända och typ... fjortisar hela bunten x).. Lite fördomsaktigt, men jag kan inte hjälpa att tänka i de banorna (A). Fast jag gillar ju dig, haha. Men du snackar väl inte en så hemsk stockholmska eller? (= Själv snackar jag inte någon direkt göteborska, jag bor i Ale Kommun som ligger typ precis utanför och vi har vårt eget språk hahaha.
    Yay, add me XD
    Idag hade jag ett franskaprov jag knappt kunde (Y) go me!
    May 9th, 2008 at 07:09pm
  • inaneedle

    inaneedle (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    du är inte dum, haha xD
    xo
    May 9th, 2008 at 05:44pm
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    haha jag var en riktig nörd på valborg. jag var med några från skolan och spelade wii hemma hos dom. jag mådde piss hela kvällen, jag hatar att jag mår så dåligt nuförtiden.
    Jag började oxå gråta i skolan häromdan ><. Jag hade pratat med syon om att jag var borta mkt och att jag inte mådde så bra, att jag har börjat gå till bup osv. Efteråt gick jag till toan och bröt ihop, det är skitjobbigt. Som tur är tar skolan hänsyn till detta eftersom alla är så jävla upplysta om hur jag mår (suck) så jag får det lite enklare. Dessutom har jag nästan IG i matte nu, får jobba som fan.
    Haha men kom igen! Färga det! Det är inte så jobbigt. Och om det blir dåligt är det bara att färga tillbaka det. Svart är en underbar färg! Ända sen jag gick i sjuan väntade jag på att få färga det svart för mina föräldrar, och nu i nian fick jag woho. Ta vara på chansen :) En toning håller väl... Det är väl olika för olika märken och hur ofta man duschar, men ungefärg 25 tvättar tror jag.
    Jag bor i bohus :) En liten håla en bit ifrån göteborg. Dd?
    adda min msn; green.day.ismylife@hotmail.com (om du inte har msn kan vi ju bara mejla) xx
    May 8th, 2008 at 11:40pm
  • inaneedle

    inaneedle (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    Hahah jag minns inte heller så jag antar att våra minnen är lika sugiga xD
    Okej, ^^ Ja det låter väl rätt rimligt :]

    xo H
    May 8th, 2008 at 08:49pm
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    hahahah, en skogsmulle finns det i alla svenskar! :D whether we like it or not... Jag blev helt crazy pga vädret i förra veckan, jag och min kompis hade ätit godis och blev helt hyperaktiva, och vi skrek och sprang runt även om vi egentligen är blyga hahaha ^^
    jag har det rätt bra i skolan egentligen, förutom att jag börjat skolka igen :/ det är jobbigt att inte orka gå i skolan, jag har varit ganska deprimerad länge nu. Jag orkar lixom ingenting, och mina föräldrar påminner mig om det hela tiden så.. Aja, jag orkar inte klaga. Men jag klarar att göra mina läxor och sånt i tid så jag tror jag kommer hålla mina betyg. 305 poäng?? Jävlar!! Jag har 205 poäng ^^. Jag orkar knappt göra nåt på lektionerna heller längre, särskilt inte NO:n och matten... Jag har sökt in på estetiska/musik =D dd?
    WOHOOO du ska bli svarthårig :DDDDDDDD jag e fortfarande svart i skallen, haha. jag har en ENORMT FUL utväxt >.< Jag är blond egentligen så kontrasten blir skitläskig, haha. :) Metal!! *headbangar* haha.. :)
    wiho, läs på du. jag ska nog uppdatera den snart, typ idag eller inatt. Jag har inte haft nån inspiration på länge, så det här kapitlet kommer nog bli ganska dåligt :/
    Iaf; var inne på Mibba oftare!! Jag saknar dig ju :o
    April 25th, 2008 at 05:52pm
  • Zephyr Paschendale

    Zephyr Paschendale (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    Haha, japp ^^
    Men ååh vad snuttegull xD Jag var så satans nervös så jag vågade inte hoppa fram och hälsa riktigt XD
    På tal om vänner så går xLostincoma på min skola :P
    April 14th, 2008 at 04:26pm
  • Little Fox

    Little Fox (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    29
    Location:
    Canada
    hey thanks. yes i have the story for you. this is a classic frerard, i LOVED it. its all done now so its all good. its http://www.mibba.com/story/amy-apple/A-kiss-and-I-will-Surrender/. its the best frerard ever
    April 11th, 2008 at 07:36pm
  • inaneedle

    inaneedle (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    Nä, jag vet inte om hon har några bilder där ifrån =/

    Haha, världen är liten =D Och du är en mycket lyckligt lottad person. Nästan alla mina vänner har träffat Mcr men inte jag haha. Jag har alltid varit en person som är ganska oturlig av mig.

    Oj då är han ganska lång.. trodde bara han va 167 typ. AJa, inte för att det är SÅ stor skillnad.
    April 7th, 2008 at 06:12pm
  • Little Fox

    Little Fox (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    29
    Location:
    Canada
    lol. MySpace is like my drug. AWESOME!! spring break rocks lol. oh suhWEET. um do you know any really good stories on here? like Frerards and stuff that has to do with bands? im really broadining my search in stories and i need good suggestions. thnx xoxoxo
    April 4th, 2008 at 12:24am
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    tack så mkt för kommentaren på min berättelse :)
    jag tror inte direkt att låten the diary of jane handlar om exakt den tjejen jag skriver om, men jag får jättemycket inspiration ifrån den när jag skriver.. från hela skivan 'phobia' som den är med på... ^^ jag älskar breaking benjamin!
    March 30th, 2008 at 09:51pm
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    HAHA xD ja det blev ganska långt ^^
    jag har oxå rätt bra betyg, trots allt :p om jag skärper mig lite nu kan jag förhoppningsvis behålla dom, jag har haft en riktig dålig vår.. typ skolkat en massa och så har det blivit samtal och sånt, för jag orkar helt enkelt inte. Det känns inte som att skolan har något viktigt att komma med... nu får jag kämpa, jag vill ju komma in på gymnasiet :P
    whats up e typ vad gör du.. eller hur e de.. man får typ välja vad man ska skriva x'D det är la lite olika .. hahaha.. saker är förvirrande. jag hatar folk som skriver världens förkortningar som "wuu2" som betyder what you up to? asså, kan inte folk skriva lite proper english for once? XD
    jag kan kommentera bilden :) den e asfin! och ja, svart e awesome. jag har svart nu och funderar på att antingen färga det svart igen eller bleka det och och göra det brunt.. fast det lutar nog åt svart, jag orkar inte sitta hos frisören i hundra år :p
    <3
    March 29th, 2008 at 04:10pm
  • Little Fox

    Little Fox (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    29
    Location:
    Canada
    HEY!! sorry its been so long. omg i was so into my life and everything (and myspace) that i forgot all about this site. um everythings good for me, how about you? oh and if you have a myspace you should add me. www.myspace.com/bekisfriend. :)
    March 27th, 2008 at 11:16pm
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    nja, jag sover nog för mkt x''D haha. men jag är likadan, jag gör alltid alla mina uppsatser och sånt i sista minuten, för innan får jag aldrig någon motivation eller inspiration alls :o de e lite konstigt. Jag menar, mvg-barnen har redan skrivit typ 10 sidor på en grej första dagen xD
    ja de e kul med svenskar på mibba! då behöver man inte tänka lika mkt när man skriver :D och tack :) hehe. Jag vill dock att det ska bli lite längre, och sen ska jag färga det svart igen. Du e assöt du med, jag älskar den bliden på halva ditt ansikte och din axel ;)
    March 20th, 2008 at 06:25pm
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    haha precis.. :)
    de mesta e bra med mig idag, lite trött bara. sj?
    March 19th, 2008 at 07:38am
  • Schizofreeny

    Schizofreeny (100)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    31
    Location:
    Sweden
    hahaha nää just de... XD men jag tycker de e assnyggt o va blek.. haha jag har lite konstig smak nog oO xD
    March 11th, 2008 at 09:41am
  • Lightning Zap

    Lightning Zap (150)

    :
    Member
    Gender:
    Age:
    73
    Location:
    Australia
    :o That's cool about the new perfume. I hope your hangover wasn't too big, and I hope your brother's friend forgot what had happened the night before.
    February 12th, 2008 at 01:45am