Status: Active. Don't like, dont read

The World of Quizilla

IM NOT JUSTIN BIEBERS BIGGEST FAN

So I wake up to my little sister Emily dancing to Justin Bieber's song Baby. Still laying in bed because I'm too damn lazy, I yell "EMILY! TURN THAT GAY SONG OFF!!!"

Emily turns it down, but not enough and yells back "BUT YOU'RE GOING TO LOVE HIM SOON ANYWAYS!!!"

Rolling my eyes, I yell "SHUT UP EMILY. THAT ONLY HAPPENS IN STORIES!!!"

She turns it up and puts it on One Time. Finally I get up and run to her room and start beating her stereo with a random hammer BECAUSE I CAN AND NOT GET IN TROUBLE. THEN I MAKE HER WATCH ME BREAK HER JUSTIN BIEBER CD!!!! OMYGOD, SOB!!!!

AND THEN WERE AT A JUSTIN BIEBER CONCERT, SURROUNDED BY 12 YEAR OLD GIRLS!!! THEN JUSTIN WANTS TO SERENADE A GIRL ON STAGE!!! OH AND GUESS WHO GETS PICKED!!!! MEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So I trudge up there, and sit on a chair as he sings to me. AND THEN I NOTICE THAT HIS EYES LOOK REALLY CUTE!!! then i slap myself for thinking that.

AND THEN IM SHOPPING WITH EMILY AND SHE SCREAMS, AS TO SEEING JUSTIN SIGNING CDS!!! I FOLLOW HER AND SHE TELLS HIM THAT SHE DOESNT HAVE A CD ANYMORE BECAUSE I BROKE IT!!

so justin gives her a new cd, and WINKS AT ME!!! then gives me his number and I laugh because I know ill just throw it away.

BUT A FEW DAYS LATER, I STILL HAVE HIS NUMBER SO I CALL HIM BECAUSE MY BF JUST BROKE UP WITH ME!!!!!!!!!!!

SO JUSTIN TAKES ME TO A MALL, AND I START CRYING. THEN HE HUGS ME AND THEN WE KISS. PAPARAZZI START TAKING PICTURES AND ITS ALL OVER THE NEWS.

THEN JUSTIN SAYS HE HAS TO LIE TO THEM BECAUSE HE DOESNT WANT THE PRESS TO THINK WERE DATING EVEN THOUGH THATS TOTALLY WHAT WE BOTH WANT!!!!!

THEN HE CHANGES HIS MIND AND SAYS WE ARE, AND THEN A FEW MONTHS LATER, PROPOSES TO ME DURING A CONCERT EVEN THOUGH WERE UNDERAGE SO THE PRESS STARTS COMPLAINING ABOUT THAT AND ASK US IF ITS BECAUSE IM PREGNANT!!

But its alright.
Every quizilla story has a happy ending.
♠ ♠ ♠
This is getting fun.
;)